Bostad eller hotellrum - vi vet inte riktigt

I Voltas gamla dammsugarfabrik belägen Bromma har det hänt saker. Vi har byggt ett botell. En blandning mellan bostad och hotell som i grunden utmanar synen på hur vi ska leva och bo i framtiden. Nu kan du köpa ett eget hotellrum och när du inte själv har behov av det så hyrs det ut till någon annan. Genom att effektivare utnyttja våra resurser blir livet hållbarare för alla inblandade. Dessutom kan man alltså tjäna pengar på sitt botellrum.

På Botell Volta hittar du boenden med allt du behöver på så lite som 9 kvadratmeter. Vissa behöver mer plats. så därför finns det flera olika storlekar att investera i. Svaret på frågan om det är en bostad eller ett hotellrum är väl snarast att det är en ”Botelllägenhet”.

Vi är stolta över Botell Volta på flera sätt. Dels kommer det lösa många människors boende på ett kreativt sätt. Dels är det så att medan ensamstående människor i Sverige i snitt lever på ca 70 kvm så har andra ingenstans att bo. Botell Volta är vårt starkaste inlägg i den bostadspolitiska debatten hittills, men det är sannolikt inte vårt slutord.

Är du intresserad av vårt Botell hör du av dig till Curt@sisyfos.se

Se filmen om Botell Volta