"Dragon Gate öppnade utan invigning – för säkerhets skull"

Dragon Gate går in en ny fas.

Läs exempelvis Fastighetsvärldens artikel här: https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/dragon-gate-oppnade-utan-invigning-for-sakerhets-skull/

Från artikeln:

”Tolv år efter den första invigningen lyckades hotellet på Dragon Gate äntligen öppna i fredags. Sisyfosgruppen presenterade även några nya satsningar.

Det har gått sju månader sedan Sisyfosgruppen köpte det kinesiska hotell- och restaurangkomplexet Dragon Gate i Älvkarleby. Sedan dess har de arbetat med att renovera rummen i hotellet och att mejsla ut en plan för den framtida verksamheten.
– Det här stället har invigts flera gånger utan att hotellet någonsin har kunnat öppna. Det har varit sol och 14 grader i tre dagar, nu snöar det ute. Varmvattenberedaren har pajat. Det vilar någon liten kinesisk förbannelse över platsen, konstaterade Sisyfosgruppens vd Olle Larsson vid smyginvigningen av hotellet på fredagen.
När bolaget köpte Dragon Gate hade de inte bestämt vad de skulle göra med det.
– Men sedan dess har vi fått in över tusen mejl från folk som vet vad vi ska göra. Det engagemanget är fantastiskt och ger väldigt mycket energi, säger Olle Larsson.
Bolaget kommer nu att göra verklighet av några av idéerna. Planen är att anläggningen ska bli en arena för en mängd olika evenemang och verksamheter.
– Vi låter folk komma hit och göra sin grej.”